Vanaf dinsdag 13 juni zijn wij wegens vakantie gesloten
tot en met zaterdag 24 juni.

Op dinsdag 27 zijn we weer open.

MIJNBARBIER

Raes Kappers 2.0 

Wat veranderde er bij Raes Kappers?

Na vijfentwintig jaar werd onze zaak grondig omgetoverd tot de sfeervolste en stoerste zaak van Brunssum en omstreken. Geen hardplastic wachtkamerstoeltjes maar comfortabele Chesterfields waarin in alle rust uw wensen worden besproken. Een mooie brocante inrichting van de damessalon en een heuse barbershop voor de heren. Bedacht en ontworpen met oog voor detail. Onze herenafdeling is tevens een vrouwvrije zone.  Dat klinkt misschien een beetje vrouwonvriendelijk maar niets is minder waar. Ik vind vrouwen nog steeds het mooiste van Gods schepping maar ik ben van mening dat iedere man een plek nodig heeft waar hij even man kan zijn. Een plek waar hij het gevoel krijgt wat onze grootvaders destijds hadden toen zij hun kapsel lieten bijwerken of voor hun wekelijkse scheerbeurt naar de barbier gingen. Ook de dames krijgen een eigen plek. In een sfeervol interieur genieten zij van de meest actuele technieken van het kappersvak. Zowel dames als heren zullen hun behandeling ervaren als een wellness-behandeling.

Ons recept: drie eetlepels nostalgie, een scheut gezelligheid,
naar smaak goede koffie of thee toevoegen en driehonderd gram vakmanschap.
Eventjes roeren en je hebt Raes Kappers 2.0.

Waarom een barbershop?

Op 4 april 2006 openden we een tweede zaak in Schinveld. In deze succesvolle zaak werden alleen heren geknipt. Ondanks mijn groeiende klantenkring besloot ik toch om weer terug naar Treebeek te gaan en sloot  in oktober 2007 weer mijn deur. Immers, je beste beentje voorzetten kun je alleen maar op één locatie en nog steeds weten veel mannelijke klanten uit Schinveld onze zaak te vinden. Een eigen plek voor heren bleef toch mijn wens, gewoon omdat mannen onder elkaar zich anders gedragen dan wanneer er vrouwen bij zijn. In heel veel landen is het ondenkbaar dat mannen naar de kapster of “knipnicht” van hun vrouw gaan. In West Europa is op dat gebied de laatste decennia veel misgegaan. Kappersopleidingen onderwijzen voorts alleen maar het dameskappersvak waardoor de man vergeten is hoe hij geknipt dient te worden. Natuurlijk zijn er dameskapsters die best aardig een man kunnen knippen maar een echt stijlvol geknipte man zie ik maar zelden een gemengde salon verlaten. Gelukkig lijkt het getij te keren. Strakke contouren, scheidingen en ‘old school’ knipwerk wordt weer volop gewaardeerd. Een klassieke scheerbeurt gunt een man zichzelf weer regelmatig en de dames vinden het leuk om hun partner onze stijlvolle cadeaubon te schenken. Trouwens, als een man thuiskomt na een scheerbeurt met de heerlijke producten van PRORASO is hij onweerstaanbaar! Dus: een win-win-situatie!

Jouw baard.

In onze barbershop is jouw baard in goede handen. Kort getrimd of mooi in model geknipt, het maakt niet uit. Wanneer je het onderhoud van de baard combineert met een knipbeurt wordt het nog voordeliger, In plaats van €18,90 betaal je €13.10 voor het in model knippen van de baard. Graag geef ik je goed advies in de start van het laten groeien van een volumineuze baard. Na het knippen krijgt de baard de finishing touch met een heerlijke baardolie van PRORASO. Je hebt de keuze uit drie heerlijke geuren t.w: Wood and Spice,  Azur Lime of Cypres and Vetyver. Voor onderhoudsproducten zoals baardolie, baardborstels, moustache-wax en PRORAS-producten kun je in onze supply-shop terecht.

Luxe scheerbeurt.

Een klassieke scheerbeurt maak ik tot een ware wellnessbehandeling. Tijdens een behandeling van ruim 30 minuten wordt de baard voorbereid op de scheerbeurt. We werken met vier geurlijnen van Thruefitt & Hill, daaruit maak je een keuze. De scheerbeurt wordt als volgt opgebouwd: inzepen-hot towel-opnieuw inzepen-scheren-hot towel-inmasseren aftershave-balsem-cologne Truefitt & Hill. Tijdens de scheerbehandeling is het prettig als er niet gepraat wordt waardoor de behandeling als zeer ontspannend ervaren wordt. Ontsnap even aan de beslommeringen van alle dag en gun jezelf zo’n wellnessbehandeling voor slechts €22,50. Gecombineerd met een knipbeurt €37,50

Wat biedt Raes Kappers Barbershop nog meer?

Colognes van Thruefitt and Hill
Pommades van Reuzel (van de jongens van Schorem)
Groepsuitjes voor verenigingen of bedrijven.
(met scheerbeurt, bitterballen, bier en wijn)
Onderhoud van baard en snor
Handige tips voor het thuis scheren
Cadeaubon voor en luxe scheerbeurt of knip- en scheerbeurt
Wachten met een heerlijke koffie of als het tijdstip het toelaat een koel pilsje

Loading...

WAARDEBON

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, vader, zakenrelatie of voor je man?
Raes Kappers heeft ook waardebonnen in alle soorten en maten. Het bedrag is naar eigen invulling aan te geven

Waardebon t.w.v. een knipbehandeling voor heren
of een volledige baardbehandeling voor heren, baardtrim en -verzorging en contouren scheren.

Geldig tot 1 jaar na datum uitgifte.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG GESLOTEN

DINSDAG 09:00 – 18:00 UUR

WOENSDAG 09:00 – 18:00 UUR

DONDERDAG 09:00 – 18:00 UUR

VRIJDAG 09:00 – 18:00 UUR

ZATERDAG 09:00 – 14:00 UUR

Bel voor een afspraak:
045-5631050