AL SINDS 1989

VOOR HAAR EN ZIJN HAAR

In 1989 werkte ik met veel passie in een kapsalon te Maastricht. Een salon waar veel geknipt werd. Nu zal je denken dat er in iedere salon veel geknipt wordt maar in deze salon werd héél veel geknipt. Mijn werkgever genoot zijn opleiding bij Vidal Sassoon in London. In het kort: bij Vidal gaat het maar om één ding, knippen! Een goed geknipte coupe is de basis van elk kapsel. Alle andere behandelingen zijn een verfraaiing maar beslist niet onbelangrijk. In dat zelfde jaar maakte ik mijn jongensdroom waar en startte met ‘Kapsalon Roger’ in Treebeek. Een paar jaar later (1992) leerde ik Ingrid kennen. Ingrid voltooide haar kappersopleiding in september 1993 en versterkte ons team. In 1994 veranderden we ‘Kapsalon Roger’ in ‘Kapsalon en zonnestudio La Esquina’. In 2006 openden wij onze tweede zaak in Schinveld, een herenzaak die we “RaesKappers” noemden. Al snel werd duidelijk dat deze naam beter in het geheugen lag dan die Spaanse hoek oftewel: “La Esquina”. In november 2007 veranderden wij ook in Brunssum onze naam in “RaesKappers” waardoor die moeilijke Spaanse naam voorgoed tot het verleden behoorde.

Ingrid Berkers

KAPSTER/EIGENAAR

In september 1993 voltooide ik mijn opleiding allround kapster en werk sindsdien mee in de zaak. Op 1 april 1994 werd ik mede-eigenaar van de VOF. Ik deel met Roger de liefde voor het kappersvak en geniet van elke klant die de zaak weer mooi verlaat. De wens van de klant staat voorop en de veranderingen in trends adviseer ik graag. Samen komen we tot een geweldig eindresultaat.
In tegenstelling tot Roger
is het damesvak mijn specialiteit.

RaesKappers

Anders dan onze naam doet vermoeden is er maar één RaesKappers. Onze herensalon in Schinveld integreerde wij in onze hoofdvestiging in Brunssum. Na een grondige verbouwing voeren we voor de regio een uniek salonconcept. Na veel speurwerk door heel Nederland, België en Duitsland kochten we authentieke spullen in om onze sfeervolle barbershop en damessalon in te richten. We creëerden –al zeg ik het zelf–  een zaak met een ziel. Geen strakke witte wand met nietszeggende spiegels en hardplastic wachtkamerstoeltjes maar een ruimte waarin je je snel thuis zal voelen. Al ruim dertig jaar werken wij al als één team, Ingrid is het creatieve brein achter de dameskapsels en Roger bedient voornamelijk de barbershop. Ook onze zoon Rodger is sinds 2020 toegevoegd aan de barbershop, kortom, het wordt steeds gezelliger in ons familiebedrijf! Wij maken geen Haute Coiffure maar moderne gemakkelijke en draagbare kapsels.  Loop gerust binnen om de sfeer te proeven en om een afspraak te maken. Snel even tussendoor is er bij ons niet bij! We willen er zeker van zijn  dat we alle tijd en aandacht aan jouw kapsel kunnen geven.
Breng eens een bezoek aan onze salons en overtuig jezelf dat RaesKappers een bedrijf is waar ouderwets vakmanschap de boventoon voert en toch helemaal van deze tijd is.

Roger Raes

HAARSNIJDER&BARBIER
EIGENAAR

In november 1988 voltooide ik mijn kappersopleiding en begon al snel als bedrijfsleider en beheerder in een kapsalon in Maastricht. Op 5 september 1989 opende ik mijn eigen zaak aan de Ir. De Katstraat 26.
Het herenvak is mijn grootste passie en sinds de splitsing van de barbershop
en de damessalon ben ik helemaal in mijn element.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG GESLOTEN

DINSDAG 09:00 – 18:00 UUR

WOENSDAG 09:00 – 18:00 UUR

DONDERDAG 09:00 – 18:00 UUR

VRIJDAG 09:00 – 18:00 UUR

ZATERDAG 09:00 – 14:00 UUR

Bel voor een afspraak:

045-5631050